egyéni-, páros fejlesztés, webinárium, tréning

Beszélgess jól a párkapcsolatokban I. - jelentkezni itt tudsz 

Gyakorlati kommunikációfejlesztő webinárium

következő időpont: 2022. július 12, kedd, 18.00-19.30/20.00  (Zoom felületen, a linket a jelentkezésed után küldöm) 

"Keveset és nem jól beszélgetünk", "a konfliktusaink feloldatlanok", "apró feszültségből is nagyobb veszekedéseink alakulnak ki",  - ha ezek közül bármelyiket te is mondhatnád, várlak szeretettel ezen a webináriumon, ahol új megközelítésekről és gyakorolható technikákról mesélek, és lehetőségetek van kérdezni is. Ha párban jöttök az a legjobb, de ha csak egyikőtök vesz részt, az is szuper. 

A webinárium 1,5-2 óra, dönthetsz úgy, hogy csak csöndben végighallgatod,  de felteheted a kérdéseidet is a témákhoz kapcsolódóan. 

Ára:

Ha ketten jelentkeztek: 10.000  Ft

Ha egyedül veszel részt: 7000 Ft. 

A webináriumon a helyedet a díj elutalásával tudod biztosítani, az ehhez szükséges információkat e-mailben küldöm a jelentkezésed után, kérlek a tárgyhoz a webinárium nevét írd! Várlak szeretettel! Sára Beszélgess jól 'Hogyan mondjam el?' - jelentkezni itt tudsz

Gyakorlati kommunikációfejlesztő webinárium - betelt

következő időpont: 2022. június 21, kedd 18.00-19.30/20.00 (Zoom felületen, a linket a jelentkezésed után küldöm)

"Hirtelen azt sem tudom, mit mondjak", "inkább meg sem szólalok, mert csak még nagyobb konfliktus lesz belőle", "ha kimondom, ami bánt, biztosan megsértődik", "már megint leblokkoltam a konfliktusunkban" - ha ezek közül bármelyik ismerős neked, szeretettel végre várlak a 'hogyan mondjam?' webináriumon. A webináriumon arról beszélek majd, milyen pontok mentén haladva tudod jól elmondani, azt ami benned van, sőt, magad számára is letisztázni, a benned levő érzéseket, belső motivációkat.

A webinárium 1,5-2 óra, dönthetsz úgy, hogy csak csöndben végighallgatod, de felteheted a kérdéseidet is a témákhoz kapcsolódóan.

Ára:

Ha ketten jelentkeztek:  10.000 Ft

Ha egyedül veszel részt: 7000 Ft.

A webináriumon a helyedet a díj elutalásával tudod biztosítani, az ehhez szükséges információkat e-mailben küldöm a jelentkezésed után, kérlek a tárgyhoz a webinárium nevét írd! Várlak szeretettel! Sára


Beszélgess jól páros kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 4 alkalom, 4-6 hét alatt, 55 perc/alkalom

A páros fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 15.000-25.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül minden pár egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)


Egyéni vagy páros fejlesztésre való jelentkezésnél minden esetben egy rövid telefonos egyeztetés előzi meg a közös munkánkat, ezt a jelentkezésetek után egyeztetjük :)
A tréningek és az egyéni fejlesztés 2022 tavasz folyamán online valósulnak meg. (webinárium Zoom alkalmazáson keresztül, egyéni alkalmak Facetime, Messenger Video vagy Zoom -on)

 Beszélgess jól egyéni kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 4 alkalom, 4-6 hét alatt, 55 perc/alkalom  

Az egyéni fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 12.000-20.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül mindenki egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)