egyéni-, páros fejlesztés, webinárium, tréning

Következő fejlesztési lehetőségek, amik közül választhatsz:

Asszertivitás alapok online előadás jelentkezni itt tudsz

kommunikációfejlesztő webinárium

következő időpont: 2022. december 15. csütörtök, 20.00-21.30  

(Zoom felületen, a linket a jelentkezésed után küldöm)

Az asszertivitás szót már szinte mindenki hallotta, sokan használják is, de hogy valójában mit jelent asszertívan kommunikálni, már nem egyértelmű.

A webináriumon hétköznapi példákon keresztül mesélek az asszertív, passzív és agresszív kommunikációról, hogy melyiket hogyan ismerhetjük fel, és hogyan érdemes kezelnünk, ha magunkban is felfedezzük ezeket. 

A webinárium 1-1,5 óra, dönthetsz úgy, hogy csak csöndben végighallgatod, de felteheted a kérdéseidet is a témákhoz kapcsolódóan.

Ára:

Ha ketten jelentkeztek: 8.000 Ft

Ha egyedül veszel részt: 5000 Ft.

A webináriumon a helyedet a díj elutalásával tudod biztosítani, az ehhez szükséges információkat e-mailben küldöm a jelentkezésed után, kérlek a tárgyhoz a webinárium nevét írd! Várlak szeretettel! Sára 


Beszélgess jól páros kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 4 alkalom, 6-8 hét alatt, 55 perc/alkalom

A páros fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 15.000-25.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül minden pár egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)

Beszélgess jól egyéni kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 4 alkalom, 6-8 hét alatt, 55 perc/alkalom  

Az egyéni fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 12.000-20.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül mindenki egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)

Egyéni vagy páros fejlesztésre való jelentkezésnél minden esetben egy rövid telefonos egyeztetés előzi meg a közös munkánkat, ezt a jelentkezésetek után egyeztetjük :)
A tréningek és az egyéni fejlesztés 2022 ősz folyamán online valósulnak meg. (webinárium Zoom alkalmazáson keresztül, egyéni alkalmak Facetime, vagy Zoom -on)