egyéni-, páros fejlesztés, webinárium, tréning

Következő fejlesztési lehetőségek, amik közül választhatsz:

Új Webinárium!  Visszatérő konfliktusaink kezelése 

Mindannyiunk életében vannak vissza-visszatérő konfliktusok, amelyek szinte ugyanazzal a forgatókönyvvel zajlanak le időről-időre és úgy érezzük, képtelenek vagyunk kilépni belőlük vagy megoldani őket. Erről az izgalmas témáról szól a következő Beszélgess jól webinárium, a Visszatérő konfliktusaink kezelése.  

Szeretettel várlak a legújabb webináriumra, mely során arról mesélek majd, 

-hogyan ismerheted fel a visszatérő - akár játszmás - konfliktusaidat és 

-hogyan tudod az ismétlődést megállítani. 

-Milyen viselkedések, kommunikációk vezetnek ezekhez a konfliktusokhoz.

-Hogyan tudsz "Felnőtt" beszélgetést folytatni a másikkal és

-hogyan változtathatod meg az ismétlődő negatív forgatókönyveket.

Mint minden webinárium (a többit itt éred el: www.patreon.com/beszelgessjol), ez is a hétköznapi életben használható tudást ad át, az elvont elméleteken túl a gyakorlati hasznosíthatóságé a főszerep.

Időpont: 2023. szeptember 12. kedd, 20.00 óra, helyszíne: Zoom, a linket a webinárium előtt küldöm, időtartam 1,5-2 óra.

A webináriumot kikapcsolt kamerával végighallgathatod, de kérdezhetsz is, ahogy számodra komfortosabb.

A webináriumon valóm részvétel ára: 9000 Ft/fő, ha párban jelentkeztek: 15000 Ft/pár (lehettek egy helyen vagy két külön helyszínen is, hozhatod a párodat, barátodat, barátnődet, rokonodat :) )

Jelentkezéshez kattints IDE, töltsd ki az űrlapot (névre és emailcímre lesz szükség) és válaszemail-ben küldöm a további teendőket. 

Szeretettel várlak :)


Kommunikációfejlesztő webináriumok , azaz az Asszertivitás alapok, Párkapcsolati kommunikáció és a Hogyan mondjam el? webináriumok prezentációját, videóját 

a Beszélgess jól Patreon oldalán éred el, korlátlanul, amíg az előfizetésed tart. Ha erről olvasnál bővebben, kattints ide. Várlak szeretettel! 

Beszélgess jól páros kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 4 alkalom, időtartam 8- 10 hét alatt, 55 perc/alkalom

A páros fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 22.000-30.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül minden pár egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)

Beszélgess jól egyéni önismeret- és kommunikációfejlesztés - jelentkezni itt tudsz

minimum 6 alkalom, időtartam  12-14 hét, 55 perc/alkalom  

Az egyéni fejlesztésről ide kattintva olvashatsz többet. 

Ára: 18.000-25.000 Ft/alkalom (ezen a kereten belül mindenki egyénileg dönti el az első alkalom előtt, milyen összeget szán a fejlesztésre)

Egyéni vagy páros fejlesztésre való jelentkezésnél minden esetben egy rövid telefonos egyeztetés előzi meg a közös munkánkat, ezt a jelentkezésetek után egyeztetjük :)
A tréningek és az egyéni/páros fejlesztések 2023 ősz folyamán online valósulnak meg. (webinárium Zoom alkalmazáson keresztül, egyéni alkalmak Facetime, vagy Zoom -on)