Körvonal x Beszélgessjól Kártyajáték

a Párbeszéd

Ha kinyitod a dobozt, ezzel a mondattal találkozol: "A kártyajáték célja, hogy különböző területek mentén egyszerre kötetlen, mély és tudatos beszélgetésekben legyetek egymással."  És valóban, az egyik legjobb dolog  világon a jó beszélgetés, egyszerre épít, emel, feltölt. Ehhez viszont sokszor segítség kell,  amit mi most egy szuper kártyajátékba töltöttünk, hogy tréning, coaching  nélkül, otthon is lehetőségetek legyen foglalkozni a kommunikációtok fejlesztésével

Szeretnéd, hogy jobban figyeljenek rád, szeretnéd tényleg megérteni a másikat? Szeretnéd elmondani, mi minden van benned, de nehéz megtalálni a szavakat? Kérnél és adnál visszajelzést a környezetedben élőknek, a családodnak, barátaidnak, kollégáidnak, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Szívesen elmondanád, hogy vagy egy adott helyzetben, de senki nem kérdezi meg tőled?
Ezeket a - mindannyiunk életében felmerülő - kérdéseket tartottuk szem előtt, amikor a Párbeszéd kommunikáció fejlesztő kártyát megálmodtuk.
A Párbeszéd lényege, hogy megtartva a Körvonal által megismert játékos formát segítsen nektek abban, hogy tudatosabban, sikeresebben, hatékonyabban kommunikáljatok egymással. A pakliban 5 kategóriát találtok és mindegyik kategóriához tartozik 1-1 leírás kártya is. A leírás kártyán könnyen és gyorsan alkalmazható instrukciókat írtunk, amiket a feladatkártyákon gyakorolhattok, mindezt úgy, hogy észre sem veszitek, hiszen a kategóriák és témák érdekesek, izgalmasak és életszerűek.
A kategóriák a kommunikációnk különböző területeit fejlesztik:
a másikra való ítélkezéstől-mentes figyelmet gyakoroljátok, ha a 'Mikor érezted magad így?' kártyákat húzzátok
lehetőségetek van kimondani olyan dolgokat, amiket egyébként nehéz lenne, vagy nincs rá megfelelő alkalom, ha a 'Reflexió' kategóriákat húzzátok
elmondhatod a másiknak, hogy bizonyos helyzetekben hogyan érzed magad, ezáltal segítesz neki az empátiában, ha az 'Érzések' kártyát húzod
fejlődik az önismereted, nőhet az önbizalmad, esélyt kapunk és adunk a változtatásra a 'Visszajelzés adok-kapok' kategóriával
teret adunk egy izgalmas és biztonságos eszmecserének, mindannyiunk életét érintő kérdések feldolgozásával, ha a 'Mit gondolsz a témáról' kártyákat húzzátok.

Kiknek ajánljuk?
azoknak, akik fejlesztenének a beszélgetéseik minőségén
azoknak, akikkel előfordult már, hogy nem tudták elmondani, mi van bennük
azoknak, akik szeretnének pozitívan hatni a családjuk, barátaik, kollégáik kommunikációjára
azoknak, akik szeretnének tudatosan hatékonyabban, sikeresebben kommunikálni
azoknak, akik szeretnek játszani

A Körvonal azért jött létre, hogy az emberek könnyebben és őszintén beszélgessenek, és hogy olyan dolgok is felszínre jöjjenek, amik egy átlagos hétköznapi beszélgetés során nem feltétlenül jönnének.
A Beszélgess jól azért jött létre, hogy azok, akik szeretnének a kommunikációjukban tudatosabbak, sikeresebbek lenni, fejlődhessenek benne.
Ezért nem volt kérdés, hogy közösen létrehozunk egy olyan kommunikációfejlesztő kártyajátékot, ami könnyedén mélyebb és tudatosabb beszélgetésekhez segít titeket.

A doboz tartalma:
1 összefoglaló kártya
5 kategórialeírás kártya - Visszajelzés adok-kapok, -Mit gondolsz a témáról?, -Mikor érezted így magad?, -Reflexió, -Pozitív vagy negatív? Miért?
78 feladatkártya


Kattints ide a Párbeszéd kártyáért, nézd meg a többi Körvonal kártyát is, és vidd haza a jó beszélgetéseket!