Beszélgess jól online tartalmak

Amikor a Beszélgess jól Instagram oldalt alapítottam,

a célom elsősorban a kommunikációval kapcsolatos tudásom és tapasztalatom minél szélesebb réteghez való eljuttatása volt és ezt a célomat legnagyobb örömömre el is értem, mára az Instagramon közel 43 ezer követőt érdekelnek a Beszélgess jól tartalmak, és több mint 300 ember vett részt webináriumon vagy tréningen, fejlesztésen 😊. 
Most a kommunikációfejlesztés egy új formáját szeretném elindítani. Létrehoztam a Beszélgess jól Patreon oldalt, ahol szeretnék egy olyan közösséget építeni, akik a Beszélgess jól prezentációk, videók, anyagok gyakorlatok által örömmel fejlesztik a kommunikációjukat, önismeretüket, építik emberi kapcsolataikat és szívesen beszélgetnek egymással vagy velem a tapasztalataikról, kihívásaikról. 

Mire számíthatsz a Beszélgess jól Patreon oldalán?

Az összes webinárium prezentációjára, videóval, bármikor visszanézhető formában. Egyelőre az Asszertivitás webinárium anyaga került fel, februárban a Hogyan mondjam el? márciusban a Párkapcsolati kommunikáció 1., áprilisban a Visszatérő konfliktusam kezelése, májusban a Hogyan legyek jó hallgatóság című webináriumok anyaga lesz elérhető. 

A nagy (általában egy-másfél órás) webinárium anyagok mellett számíthatsz rövidebb kommunikációval kapcsolatos videókra és írásos anyagokra is, sőt, a tagok javasolhatnak feldolgozandó témát is 😊 Amit most is megnézhetsz: 2 x 12 perces videó és hozzá egy másfél oldalas szöveges kivonat a Hogyan beszélgess jól társaságban? témában.

A tagok létszámától függően egy vagy két Zoom beszélgetést is szervezek majd minden hónapban, ami a Patreon tagoknak természetesen ingyenes, feltehetitek a kérdéseiteket, elmondhatjátok gondolataitokat, beszélgethetünk kommunikációról, kapcsolatokról, asszertivitásról, számotokra aktuális nehézségekről.

Középtávú terveim között szerepel DISC személyiségtipológiával kapcsolatos tudásom online feldolgozása is, így a kommunikáció mellett egyéb, személyiségünket, karaktereinket érintő érdekességekről és információkról is hallhattok, olvashattok majd.

Hogy a munkámat fenntarthatóvá tegyem, meghatároztam egy havi tagdíjat, ez jelenleg 7 Euro + Vat (3200 Ft + Áfa), és a teljes transzparencia jegyében azt is megosztom veled, hogy ebből, az általad befizetett körülbelül 4000 Ft-ból én 2500 Ft-ot kapok, amit a Patreonnak kiállított számla ellenében tudok havi szinten "lekérni", remélem, hogy számodra is korrekt díj ez, és olyan szolgáltatást kapsz majd érte, amire jó szívvel szánod rá ezt az összeget.

A Beszélgess jól Patreon oldalhoz itt tudsz csatlakozni, egy rövid regisztráció és a havidíj befizetése után már el is éred a fent lévő tartalmakat. Várlak titeket szeretettel! www.patreon.com/beszelgessjol